Lasten ja nuorten kuntoutus

Toteutamme sopeutumisvalmennuskursseja lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen ja lähiomaisilleen. Sopeutumisvalmennus antaa tukea arjen haasteista suoriutumiseen ja tietoa lapsen tai nuoren erityistarpeista.

NEET-nuorten ammatillinen kuntoutusselvitys tukee työ- ja opiskeluelämässä jatkamista sekä työn ja opiskelun pariin palaamista ja siirtymistä.

Lasten ja nuorten kurssit järjestetään kuntouttavassa luontoympäristössä Rokualla ja ne ovat Kelan rahoittamaa ja järjestämää kuntoutusta.

 

Lasten sopeutumisvalmennuskurssit

Sopeutumisvalmennuksessa lapsi perheineen saa arvokasta vertaistukea, tietoa ja virkistävää tekemistä hyvinvoinnin ja arjen tueksi.

Katso alkavat kurssit

Nuorten sopeutumisvalmennuskurssit

Sopeutumisvalmennuskurssi auttaa nuorta toimimaan ryhmässä tasavertaisesti muiden kanssa, turvaa hyvää kasvua ja kehitystä sekä antaa voimavaroja nuorelle ja perheelle.

Katso alkavat kurssit

Nuorten ammatillinen kuntoutusselvitys

Nuorten ammatillinen kuntoutus tukee oman suunnan löytämistä työ- ja opiskeluelämässä sekä antaa apua oman tulevaisuuden suunnittelemiseen. Tähän kuntoutukseen voit hakea suullisesti ja ilman lääkärinlausuntoa.

Lue lisää