Työelämässä olevien TULES-kurssit Rokualla

Työelämässä olevien TULES-kurssi on tarkoitettu työikäisille, joilla on yksittäisiä tai laaja-alaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Oireet ovat yleensä jatkuneet pitkään eikä hoidossa tai avokuntoutuksessa ole saavutettu riittävää tulosta.

Kurssin tavoite:

Kurssin tavoitteena on asiakkaan tuki- ja liikuntaoireiden vähentäminen sekä työ- ja toimintakyvyn palauttaminen, parantuminen ja ylläpitäminen. Lisäksi kuntoutuksella tuetaan työssä selviytymistä ja terveiden elämäntapojen omaksumista.

Toteutamme kuntoutusta seuraaville kohderyhmille:

  • niska-hartiaoireiset
  • selkäoireiset
  • polvi-lonkkaniveloireiset

Kurssin kesto: 15 vuorokautta ja se toteutetaan kolmessa jaksossa (5+5+5) yhdeksän kuukauden aikana. Kuntoutuskurssiin kuuluu ennakkoyhteydenotto ennen kuntoutuksen alkua sekä kuntoutuksen päätyttyä 2-4 seurantayhteydenottoa puolen vuoden aikana.

Kuntoutus toteutetaan ryhmäkuntoutuksena ja siinä otetaan huomioon jokaisen yksilöllinen kuntoutustarve. Työelämässä olevien TULES-kurssi on Kelan järjestämä ja rahoittama.

Tulevat kurssit ja ajankohdat:

Kurssit niska-hartiaoireisille:

Kurssit polvi-lonkkaniveloireisille:

Kurssit selkäoireisille:

Kurssinumero: 84473

AJANKOHTA:
12.06.2023 - 16.06.2023

Kurssinumero: 84474

AJANKOHTA:
14.08.2023 - 18.08.2023

Miten haetaan?

Tuki- ja liikuntaelinsairaiden kuntoutukseen haettaessa kuntoutushakemus KU132 toimitetaan Kelan paikallistoimistoon. Liitteenä tulee olla lääkärinlausunto B.

Näin haet kurssille

Kysyttävää?

Autamme mielellämme! Laita sähköpostia [email protected]

Katso yhteystiedot