Harkinnan­varainen moni­ammatillinen yksilö­kuntoutus Rokualla

 

Jatkamme palveluntuottajana aikuisten harkinnanvaraisessa moniammatillisessa kuntoutuksessa

  • neurologiset sairaudet
  • tule-, reuma- ja yleissairaudet

Harkinnanvaraista yksilökuntoutusta järjestetään asiakkaille, joiden vamma tai sairaus aiheuttaa monia ongelmia ja jotka tarvitsevat yksilöllistä ja moniammatillista kuntoutuspalvelua. Kuntoutuksen suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet.

 



Kuntoutuksen toteutus

Kuntoutus järjestetään kylpylähotelli Rokua Health & Span tiloissa. Hotellin monipuoliset palvelut ja ulko-ovelta avautuva Rokuan kansallispuiston ainutlaatuinen luonto tarjoavat elämyksiä kaikille.

Kuntoutusjakson sisältö perustuu omiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Kuntoutuksestasi vastaa moniammatillinen työryhmä.

Kuntoutuksen alussa moniammatillinen tiimi laatii kanssasi yksilölliset kuntoutustavoitteet ja henkilökohtaisen kuntoutusohjelman.

Kuntoutus toteutuu yleisimmin kolmessa viiden vuorokauden jaksossa. Kuntoutus voi olla sairautesi alkuvaiheessa myös sopeutumisvalmennusta, joka kestää 5 vuorokautta.

 



Hyvinvointia luonnosta

Luonto vaikuttaa positiivisesti terveyteen. Parhaiten luonnon hyvinvointivaikutuksia saa, kun itse liikkuu ja toimii luonnossa. Rokualla pääset nauttimaan puhtaasta, rauhallisesta luonnosta. Valkoiset jäkälämatot, vanhat männiköt ja lukuisat pikkujärvet saavat ihastelemaan luonnon kauneutta liikkuessasi Rokualla.

Hyvinvointivaikutusten saamiseksi ei tarvitse lähteä pitkille luontoreiteille. Jo lyhyet käynnit kylpylähotellin metsäpoluilla ja ympäristössä vaikuttavat suotuisasti sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin.

 



Asiakkaan palaute

”Todella mukava kuntoutusjakso.
Kannatti lähteä, oli hyvä kuntoutus.
Muistelen lämmöllä ja tulen mielellään uudelleen.”

Hae yksilökuntoutukseen

Näin haet moniammatillista yksilökuntoutusta

Näin haet

Lisätietoja

Autamme mielellämme! Lisätietoja saat kuntoutuksen palvelusihteeriltä soittamalla 020 7819 277 tai sähköpostitse [email protected]

Katso yhteystiedot