Kuntoutusta upeassa ympäristössä – osaavasti ja luotettavasti

Tarjoamme laaja-alaisia kuntoutuspalveluja veteraaneille, lapsille ja nuorille, työelämässä oleville, työstä poissaoleville työikäisille, ikäihmisille ja vaikeavammaisille. Olemme aidosti pohjoissuomalaisessa omistuksessa ja palvelleet kuntoutusasiakkaitamme jo lähes 40 vuotta. Asiakkaat tulevat meille ympäri Suomea. Taustayhteisömme on yleishyödyllinen Rokuan Terveys- ja Kuntouttamissäätiö, jonka tarkoitus on kansanterveyden edistäminen.

Olemme kiitollisia saadessamme tehdä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä.

Kuntoutuksen oheispalvelut Rokua Health & Spa Hotellissa

Kuntoutusyksikkömme sijaitsee kylpylähotelli Rokua Health & Spa tiloissa. Kuntoutustilat ovat avarat, esteettömät ja nykyaikaiset. Liikuntatilat ovat kaikille soveltuvat. Yksikössämme on kaksi kuntosalia, joista toinen soveltuu myös pyörätuolia käyttäville. Allasosastolla on tuolihissi, jonka avulla myös pyörätuolia käyttävän on mahdollista päästä altaaseen. Esteettömästä saunasta on suora yhteys altaalle. Iso kuntouintiallas mahdollistaa monipuolisen vesiliikunnan harjoittamisen osana kuntoutustoimintaa.

Hotellin ravintola Rouskussa pääset nauttimaan terveellisestä ruoasta kuntoutuksen aikana. Keittiöhenkilökuntamme hallitsee vaativammatkin erityisruokavaliot.

Kuntouttava luontoympäristö

Hotelli sijaitsee Rokua Unesco Global Geoparkissa, Rokuan Kansallispuiston kainalossa. Kuntoutustoiminnassa hyödynnämme upeaa luontoa kaikkina vuodenaikoina. Mäntymetsässä on helppo hengittää ja hiljaisuus tyynnyttää rauhattomammankin mielen.

Inspiroiva kuntoutusympäristö

Sinulla on kuntoutuksesi aikana käytettävissä kylpylähotellin allasosasto, kuntosali, liikuntasali ja retkeilyreitit omatoimisen liikunnan ja toimintakykyharjoitteiden harjoittamiseen.

Jospa aloitat kuntoutuksen aikana uuden harrastuksen? Rokuan luonto inspiroi valokuvaamaan ja maalaamaan.

Kylpylähotellissa on Day Spa, jonka ajat ovat varattavissa myös kuntoutujille.

Omaisesi tai läheisesi on mahdollista tulla kuntoutusjaksosi aikana lomailemaan kylpylähotelliin itsemaksavana. Varaa loma perheenjäsenellesi suoraan hotellista [email protected]

Siirry kylpylähotellin sivuille