Kuntoutusta luonnon ympäröimänä

 

Tarjoamme laaja-alaisia kuntoutuspalveluja veteraaneille, lapsille ja nuorille, työelämässä oleville, työstä poissaoleville työikäisille, ikäihmisille ja vaikeavammaisille. Olemme aidosti pohjoissuomalaisessa omistuksessa ja palvelleet kuntoutusasiakkaitamme jo yli 40 vuotta. Asiakkaat tulevat meille ympäri Suomea.

 

Kuntoutuksen oheispalvelut Kylpylähotellissa

Kuntoutusyksikkömme sijaitsee kylpylähotelli Rokua Health & Spa:n tiloissa. Tilat ovat kaikille soveltuvat. Yksikössämme on kaksi kuntosalia, joista toinen soveltuu myös pyörätuolia käyttäville. Allasosastolla on tuolihissi, jonka avulla myös pyörätuolia käyttävän on mahdollista päästä altaaseen. Esteettömästä saunasta on suora yhteys altaalle. Iso kuntouintiallas mahdollistaa monipuolisen vesiliikunnan harjoittamisen osana kuntoutustoimintaa.

Hotellin ravintola Rouskussa pääset nauttimaan terveellistä ruokaa kuntoutuksen aikana.

Kuntouttava luontoympäristö

Hotelli sijaitsee Rokua Unesco Global Geoparkissa, Rokuan Kansallispuiston kainalossa.  Mäntymetsässä on helppo hengittää, ja hiljaisuus tyynnyttää rauhattomammankin mielen.

Inspiroiva kuntoutusympäristö

Kuntoutuksen aikana käytettävissä on kylpylähotellin allasosasto, kuntosali, liikuntasali ja retkeilyreitit omatoimisen liikunnan ja toimintakykyharjoitteiden harjoittamiseen.

Kylpylähotellissa on Day Spa, jonka ajat ovat varattavissa myös kuntoutujille kuntoutuspäivän jälkeen.

Omaisesi tai läheisesi on mahdollista tulla kuntoutusjaksosi aikana lomailemaan kylpylähotelliin itsemaksavana. Varaa loma perheenjäsenellesi suoraan hotellista [email protected].

Siirry kylpylähotellin sivuille